Velkommen til Chilli Frisører!

Chilli frisører as ligger i samme bygg som Rema 1000 på Havstein (Byåsen) i Trondheim.

Vi er en frisørsalong for både damer, herrer og barn. Vi kan i tillegg til en god klipp og en flott farge hjelpe deg med både oppsetting av hår, brudepynting, hairextentions og mere.
Vi er stolte av å være kjent for vår styrke på farging av hår. Vi har frisører som er spesialisert innenfor farge og kan hjelpe deg med det meste av problemer med fargen din eller med å finne på noe nytt og spennende!!

Informasjon fra Chilli Frisører

FLYTTING

Hei! Fra mandag 12/10 vil vi drive i nye lokaler ved golfutslaget på Havstein. Vi ønsker deg velkommen innom for et besøk eller en liten kopp kaffe om du ønsker å se hvordan vi har fått det og ikke minst den helt fantastiske utsikten vi har :)

Flyttingen er påbegynt!

Da er flyttingen påbegynt og vi har besøk av hyggelige arbeidsfolk som har startet med nedmontering av inventar. Fortvil ikke, vi holder fortsatt åpent og kan både klippe og farge håret ditt. Vi vil ha redusert kapasitet denne uka og håper på forståelse for det. Fra mandag 11/10 skal vi etter planen være klar til å ta imot dere i nye, midlertidige lokaler rett ved golfbanen på Havstein. 

Trenger håret en liten oppfriskning?

Kom innom oss for gode tips og råd på hvordan du skal stelle hår som har blitt tørt og matt etter sommeren! Vi hjelper deg med tips og råd på farge, klipp og produkter til håret.

Følg oss på Facebook og Twitter!

 


Følg oss på twitter!

Chilli Frisører AS | John Skaarvoldsvei 40b, 7021 Trondheim | Telefon: 72 57 00 00