Velkommen til Chilli Frisører!

Chilli frisører as ligger ved golfutslaget og Vårres barnehage på Havstein. Vi lå tidligere ved Rema 1000 på Havstein, men i tiden fram til nytt bygg er på plass blir vi å finne her.
Vi er en frisørsalong for alle. Vi kan tilby å hjelpe deg med en god klipp og kanskje en fantastisk farge. Eller er det kanskje en god kur eller en lett make-up du er på utkikk etter? Vi har også god kompetanse på oppsett av hår, brudeoppsetning og hair-extention. Vi er gode på farging av hår og har flere frisører med spesialisering i nettopp dette. De kan hjelpe deg med det meste av utfordringer med fargen eller bare en ny ide på hva du skal gjøre.
Kom gjerne innom oss for en prat!

Informasjon fra Chilli Frisører

Krøll på linja :)

Vi opplever litt problemer med telefonlinjen akkurat nå, tirsdag 27/10, men håper alt skal være oppe igjen om en liten time eller to.
App og online booking skal være i orden, så benytt deg gjerne av den.

VI ER PÅ PLASS

Vi er på plass i nye lokaler ved Havstein golfbane og Vårres barnehage. Du finner oss om du følger veien forbi Rema og videre mot Havstein Kirke. 
Kom gjerne innom for en titt om du vil.
Du kan også se bilder av salongen vår på Facebook eller Instagramsiden vår. 

FLYTTING

Hei! Fra mandag 12/10 vil vi drive i nye lokaler ved golfutslaget på Havstein. Vi ønsker deg velkommen innom for et besøk eller en liten kopp kaffe om du ønsker å se hvordan vi har fått det og ikke minst den helt fantastiske utsikten vi har :)

Følg oss på Facebook og Twitter!

 


Følg oss på twitter!

Chilli Frisører AS | John Skaarvoldsvei 40b, 7021 Trondheim | Telefon: 72 57 00 00