Velkommen til Chilli Frisører!

Chilli frisører as ligger ved golfutslaget og Vårres barnehage på Havstein. Vi lå tidligere ved Rema 1000 på Havstein, men i tiden fram til nytt bygg er på plass blir vi å finne her.
Vi er en frisørsalong for alle. Vi kan tilby å hjelpe deg med en god klipp og kanskje en fantastisk farge. Eller er det kanskje en god kur eller en lett make-up du er på utkikk etter? Vi har også god kompetanse på oppsett av hår, brudeoppsetning og hair-extention. Vi er gode på farging av hår og har flere frisører med spesialisering i nettopp dette. De kan hjelpe deg med det meste av utfordringer med fargen eller bare en ny ide på hva du skal gjøre.
Kom gjerne innom oss for en prat!

Informasjon fra Chilli Frisører

VEIEN ER STENGT

Veien er stengt inntil videre. Omkjøring via Breidablikkveien og Havsteinbakken. Følg skilting til Havstein kirke, men fortsett videre forbi veien inn til kirken og opp forbi golfbanen. 

God påske!

Vi holder stengt påskeaften og ønsker dere alle en riktig god påske!

VEIEN STENGT

Statsråd Kroghsvei vil være stengt i en periode fra ca. medio mars til slutten av april grunnet veiarbeid. Omkjøringen vil i denne perioden forgå via veien opp mot Havstein kirke, vi er lovt at det skal bli godt skiltet.
Om du kommer fra Osloveien vil det være første vei til venstre etter rundkjøringen på Breidablikk som gjelder.


Følg oss på Facebook og Twitter!

 


Følg oss på twitter!

Chilli Frisører AS | John Skaarvoldsvei 40b, 7021 Trondheim | Telefon: 72 57 00 00