Velkommen til Chilli Frisører!

Chilli frisører as ligger i det nye Rema-bygget på Havstein. 

Vi er en frisørsalong for alle. Vi kan tilby å hjelpe deg med en god klipp og kanskje en fantastisk farge. Eller er det kanskje en god kur eller en lett make-up du er på utkikk etter? Vi har også god kompetanse på oppsett av hår, brudeoppsetning og hair-extention. Vi er gode på farging av hår og har flere frisører med spesialisering i nettopp dette. De kan hjelpe deg med det meste av utfordringer med fargen eller bare en ny ide på hva du skal gjøre.
Kom gjerne innom oss for en prat!

Informasjon fra Chilli Frisører

SMINKEAFTEN 6. APRIL KL 18-19

Velkommen til sminkeaften i salongen vår. 
Vi vil sminke 3 modeller, i forskjellig alder, og vise hvor lett det er å gå fra hverdagssminke til sminke for fest (eller kveld). Vi viser gode, enkle teknikker og gir tips til produkter du kan bruke for å oppnå et godt resultat når du sminker deg selv hjemme. Det blir lett servering under arrangementet. Sjekk facebook for mere informasjon om dagen og for å melde deg på, eller gi oss beskjed via telefon eller i salongen om du kommer. 

TILBUD PÅ PRODUKTER FRA GLO

Nå får du -50% på alle leppestifter, gloss og neglelakker fra Glo minerals. 

Timestilbud på åpningsdagen!

Vi feirer at vi er tilbake, men denne gangen i splitter nye lokaler!
Kom innom for gode tilbud gjennom dagen, et lite stykke kake og en kopp kaffe og masse god hjelp og triks fra dyktige frisører! 

Følg oss på Facebook og Twitter!

 


Følg oss på twitter!

Chilli Frisører AS | John Skaarvoldsvei 40b, 7021 Trondheim | Telefon: 72 57 00 00